Briteille EM-kisojen viides sija

Iso-Britannia voitti Tanskan sijoitusottelussa viidennestä paikasta – Tanskalla oli vaikeuksia pysäyttää brittihyökkäys.

Amerikkalaisen jalkapallon europanmestaruuskisojen viimeisenä pelipäivänä pelatussa sijoitusottelussa 5-6 paikoista, Iso-Britannia oli Tanskaa parempi lukemin 16-33. Puoliajalla britit olivat jo kahden touchdownin karkumatkalla 0-14, ja lähimmillään Tanska pääsi 10 pisteen päähän tilanteessa 16-26, mutta takaa-ajo hyytyi useisiin pallonmenetyksiin sekä rangaistuksiin.

Iso.Britannia eteni yhteensä 379 jaardia, joista heittämällä 257 ja juosten 122. Tanskan vastaavat lukemat pelistä olivat yhteensä 280 jaardia, joista heittämällä 242 ja juosten 38

Myöhemmin päivällä pelattavassa pronssiottelussa kohtaavat kotijoukkue Suomi, sekä Ruotsi.

Illan finaalissa pelaavat turnauksessa molemmat ottelunsa voittaneet Itävalta sekä Ranska. Ranska kukisti Suomen niukasti yhden touchdownin turvin 21-14, edeten finaaliin. Itävalta puolestaan otti helpon voiton Ruotsista, lukemin 41-3.

Kuva: FSC Media

 

Siirry työkalupalkkiin