Wolverinesille rutiinivoitto puolivaloilla

Helsinki Wolverines otti rutiinivoiton Indiansista ja upotti vuotavan kanootin jo ensimmäisellä neljänneksellä.

Oskar Drockila otti pelin johtovastuun jo ensimmäisellä neljänneksellä.

Johnsonin veljekset, Kam Harris sekä muutama muu “aloittava pelaaja” kävi ensimmäisellä neljänneksellä kentällä kääntymässä ja tekemässä tarvittavat 21 voittopistettä taululle, jonka jälkeen luovuttivat pelikentän kakkosketjulle tilantessa 21-6.

Vaikka säätila olikin armollinen ja viimepäiviin nähden viileä, niin vuotavaa 15 pelaajan intiaanikanoottia ohjastaneella Ben Wilkersonilla ei ollut mitään mahdollisuutta pärjätä edes Wolverinesin kakkosketjulaisille.

Oskar Drockila siirtyi centterin taakse jo ensimmäisen neljänneksen loppuvaiheessa, Harrisin ja Johnsonien tyytyessä juomaan mehua sivurajalla. Kakkosketju tahkosi vielä loppupelin aikana 34 pistettä ja lopputulos 55-14 syntyi lähinnä pelikelloa kuluttamalla.

Indiansin tappio oli 24. peräkkäinen ja viimeisin voitto on kirjattu w-sarakkeeseen 8.8.2015 Jyväskylän Jaguaareista, joilla meni kausi jopa vielä Indiansiakin huonommin. Samalla Indianseilla tuli täyteen kolmas kokonainen kausi ilman voitoja.

Indiansin vaihtopenkillä ei ollut tungosta.

Wolverines on varmistanut jo aiemmin runkosarjan voiton ja viimeinen runkosarjan peli UNC Crusadersia vastaan viikon kuluttua Hangossa todennäköisesti menee säästöliekeillä, ykösketjun miehiä säästellessä pudotuspelejä silmälläpitäen. Myös toinen ykkösen ottelu samalta päivältä tulee olemaan merkityksetön kotkalaisille, Kotka Eaglesin varmistaessa jo runkosarjan kakkospaikan.

UNC:llä on vielä mahdollisuus ohittaa ECG runkosarjassa ja napata kolmospaikka, mutta se edellyttäisi voittoa kahdesta viimeisestä ottelusta, ECG.tä sekä Wolverinesia vastaan, lisäksi viimeisellä kierroksella ECG:n pitäisi hävitä Kotkalle.

Runkosarjan viimeiset ottelut:
LA 11.08. kello 14.00 Harjun kenttä, Lohja, UNC Crusaders vs. East City Giants
LA 18.08. kello 14.00 Rukki Arena, Hanko, UNC Crusaders vs. Wolverines
LA 18.08. kello 18.30 Brahen kenttä, Helsinki, East City Giants vs. Eagles

 

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin