HIFK voittoon Karjaalla

Suomen Cupin puolivälierissä HIFK pudotti BK-46:n jatkosta lukemin 28 – 31, edeten välieriin.

“Toto” torjui HIFK:n tolppien välissä 20 heittoa

HIFK eteni kolmantena joukkueena Suomen Cupin välierävaiheeseen, jonne tiistaina itsensä pelasi SIF, voitettuaan Atlas Vantaan 20-28. Keskiviikkoillan toisessa ottelussa Pirkkolassa, kotijoukkue Dicken antoi kyytiä PIF:ille lukemin 32-13. 

Illan ottelussa, kolmatta kautta HIFK:n paidassa pelaava maalivahti Theodotos Christou, pelasi tolppien välissä loistavan pelin, torjuen 20 heittoa. Niclas Ahlgren puolestaan oli HIFK:n maalitykki kahdeksalla maalilla, ja Siuntiosta tälle kaudelle Helsinkiin siirtynyt virolaispelaaja Ardo Puna jäi vain maalin päähän, heittäen seitsemän osumaa.

Toisessa päässä kenttää, kotijoukkue BK-46:n maalivahti Bogdan Klepa, pelasi myös hyvän ottelun 15:lla torjunnallaan. Klepan hyvät otteet eivät kuitenkaan yksin riittäneet kantamaan BK:n muuten voimattoman näköistä peliä voittoon asti. Kotijoukkueen paras maalintekijä, viime kautena vielä Atlas Vantaata edustanut Sebastian Säkkinen, osui kuudesti.

Neljäs välieräpaikka varmistuu 6.10. pelattavassa ottelussa Riihimäellä, jossa Cocks kohtaa ÅIFK:n.


Torjunnat: Theodotos Christou 20, Bogdan Klepa 15, Mikael Heinonen 2, Borislav Vladisaljevic 1
Parhaat maalintekijät: Niclas Ahlgren 8, Ardo Puna 7, Sebastian Säkkinen 6

Puolivälierä 1: Atlas Vantaa vs. Sjundeå IF 20 – 28 (11 – 11)
Puolivälierä 2: BK-46 vs. HIFK 28 – 31 (11 – 14)
Puolivälierä 3: Dicken vs. Pargas IF 32 – 13 (16 – 7)
Puolivälierä 4: Cocks vs. ÅIFK xx – xx (xx – xx)

Kuvat: FSC Media

Radio

Siirry työkalupalkkiin