Dicken jatkoon Challenge Cupissa

Dicken voitti Challenge Cupin kolmannen kierroksen ottelusarjan ja eteni 16 parhaan joukkoon.

Darko Stecanovic

Ottelusarjan ensimmäinen osaottelu Serbian Belgradissa päättyi kotijoukkue RK Partizanin 33-28 (16-17) voittoon. Ottelussa Dickenin musta hetki sattui viimeiselle yhdeksänminuuttiselle, jonka kotijoukkue Partizan voitti maalein 5-1. Molempien joukkueiden maalivahdit torjuivat ottelussa ainoastaan 11 maalia kohti heitettyä palloa.

Kierroksen jälkimmäinen osaottelu pelattiin Pirkkolan palloiluhallissa, johon kotijoukkue Dicken joutui lähtemään viiden maalin takaa-ajoasemasta. Osa-otteluiden yhteenlaskettu maalimäärä ratkaisee kierrokselta paremman, sekä seuraavalle kierrokselle jatkavan joukkueen.

Viiden maalin takaa-ajoasema oli kurottu umpeen jo puoliajalla ja taukolukemiksi Dicken oli iskenyt taululle numerot 16-11. Mikael Mäkelä pelasi loistopelin, ja jo ensimmäisellä puoliajalla torjuntasarakkeessa oli sama määrä torjuttuja palloja kuin koko ensimmäisessä ottelussa, 11 kappaletta.

Mäkelä jatkoi toisella puoliajalla hyviä otteita, torjuen 10 heittoa, sekä tehden maalivahdeille epätyypilliset kaksi maalia. RK Patrizanin maalivahdit eivät onnistuneet pelissä, ja molempien maalivahtien, Andrej Trnavacin sekä Mihailo Ilicin yhteenlaskettu torjuntamäärä oli ainoastaan kahdeksan.

Kotijoukkue Dicken kiristi tahtia vielä toisella puoliskolla ja seitsemän maalin ero 60 minuutin kohdalla, lukemissa 32-25, oikeuttaa Dickenille jatkopaikan 16 parhaan joukkueen joukossa, johon otteluparit arvotaan myöhemmin.

Parhaat maalintekijät:
Dicken: Anton Remy 6, Max Granlund 5, Benny Broman 5
Partizan: Darko Stecanovic 7, Luka Minic 6

Torjunnat:
Dicken: Mikael Mäkelä 21
Partizan: Andrej Trnavac 7, Mihailo Ilic 1

Ottelun parhaat pelaajat:
Dicken: Mikael Mäkelä
Partizan: Darko Stecanovic

Kolmannen kierroksen ottelut:
1. RK Partizan vs. Dicken 33 – 28 (17 – 16)
2. Dicken vs. RK Partizan 32 – 25 (16 – 11)

Kahden ottelun yhteistulos:
Dicken vs. RK Partizan 60 – 58 (32 – 28)

Kuvat: FSC Media
Teksti FSC Media

 

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin