Cocks vei kärkikamppailun

Ylemmän jatkosarjan herruudesta taisteltiin Riihimäellä. Aikaisemmat kohtaamiset olivat menneet tasan.

Ennen illan peliä Dicken sekä Cocks olivat kohdanneet kahdesti runkosarjassa, sekä kerran ylemmän jatkosarjan ottelussa. Näistä kolmesta ottelusta molemmilla joukkueilla oli tilastoissaan viiden maalin vierasvoitot sekä yksi tasapeli.

Teemu Tamminen

Dicken aloitti ottelun vahvasti ja seitsemän minuutin kohdalla oli kahden maalin johtoasemassa, mutta johtoasema oli kotijoukkueen toimesta kiritty nopeasti kiinni ja puoliajalle mentiin Cocksin kahden maalin johtoasemassa 12-10.

Toinen jakso oli tasaista pelaamista ja Dicken pääsi muun muassa rokottamaan Cocksin tyhjään verkkoon pari palloa, mutta loppuvihellyksen kohdalla kotijoukkue oli iskenyt taululle viiden maalin voittolukemat 28-23.

Riihimäen Cocksin kapteeni Teemu Tamminen oli illan kovin maalitykki yhdeksällä osumalla.

Kotijoukkueen Vitalii Shitsko kesti maalilla hyvin Dickenin tulituksen ja torjui 18 maalia kohti heitettyä palloa. Toisessa päässä puolestaan Mikael Mäkelä ehti 14 kertaa pallon eteen.

Illan ottelun voitolla Cocks varmisti itselleen ylemmän jatkosarjan voiton, ja jätti Dickenin kakkospaikalle.

Kaksi jälkimmäistä sijaa ratkotaan BK-46:n ja GrIFK:n välillä, joista karjaalaiset ovat selkeässä etulyöntiasemassa kuudella sarjapisteellä. BK-46:n pitäisi hävitä kaikki loput neljä otteluaan ja puolestaan GrIFK:n voittaa loput kolme, jos sarjataulukon järjestykseen haluttaisi muutosta.

Ylemmän jatkosarjan kaksi viimeistä joukkuetta pelaavat alemman jatkosarjan kahta parasta joukkuetta vastaan. Alemman jatkosarjan HIFK sekä SIF ovat varmistaneet jo sijat 1-2. Molemmilla joukkueilla on 14 sarjapistettä ja joukkueiden keskinäinen järjestys varmistunee jo tulevana perjantaina Helsingin Urheilutalolla.

Ottelun lopputulos: MSM Cocks vs. Dicken 28 – 23 (12 – 10)

Torjunnat: Vitalii Shitsko 18, Mikael Mäkelä 14

Parhaat maalintekijät: Teemu Tamminen 9, Vitalie Nenita 6, Max Granlund 6

*** Teemu Tamminen
** Vitalii Shitsko
* Mikael Mäkelä

Teksti ja kuvat @FSC Media
Otsikkokuva: Teemu Tamminen
Artikkelikuva: Teemu Tamminen


Siirry työkalupalkkiin