Roosters avasi kautensa voitolla

Helsinki Roosters avasi kautensa voitolla amerikkalaisen jalkapallon Northern European Football League -sarjassa Stockholm Mean Machinesista 21-19.

Alpha Jalloh

Edellisellä kaudella laitahyökkääjänä Roostersissa pelannut Adam Connette oli siirtynyt keskushyökkääjän paikalle, ja Brandon Connetten aukon pelinrakentajan paikalla oli täyttänyt maajoukkuepelinrakentaja Miro Kadmiry.

Connette pisteli menemään hyvän siivun maata pitkin. 22 yrityksellä yhteensä 132 edettyä nettojaardia, sekä yhden touchdownin. Miro kadmiryn heitoista Connette nappasi kopiksi vielä kuusi, joilla edettyjä jaardeja yhteensä 27. Adam Connette valittiin myös Roostersin parhaaksi pelaajaksi.

Miro Kadmiry esitti pirteitä otteita pelinrakentajan paikalla ja eteni omilla juoksuilla yhteensä 55 jaardia, tehden yhden touchdownin. Kadmiry heitti onnistuneesti omille laitahyökkääjille 14 kertaa, yhteensä 120 jaardia.

Matthew Daltrey & Miro Kadmiry

Stockholm Mean Machinesin parhaaksi pelaajaksi valittu laitahyökkääjä Alpha Jalloh teki ottelussa kaksi touchdownia. Toisen juoksemalla ja toisen heitosta. Jalloh otti pelissä 13 kiinniottoa ja eteni niillä yhteensä 222 jaardia.

Roosters eteni pelissä yhteensä 362 jaardia, joista juosten 242 ja heittäen 120. Mean Machines eteni juoksemalla ainoastaan 30 jaardia, mutta heittäen tulosta syntyi 242 jaardia.

Puolustuksessa Mean Machinesin tehokkain pelaaja oli Georgije Vasic 7+3 taklauksella, ja Roostersin ykköspaikan jakoivat Viljo Lempinen sekä Santtu Äyräväinen, molemmat 4+3 taklauksella. Santtu Äyräväinen sekä Benjamin Ylipää kävivät lisäksi kerran mieheen säkittämässä Mean Machinesin itävaltalaispelinrakentaja Alexander Thuryn.

Roosters on aikaisemmin voittanut NEFL -sarjan vuonna 2017, jonka finaalissa kaatui Karlstad Crusaders lukemin 21-15. Viime vuonna hallitseva mestari ei ottanut osaa sarjaan puolustamaan mestaruutta ja vuoden 2018 NEFL-mestaruuden vei nimiinsä Copenhagen Towers, joka voitti finaalissa Carlstad Crusadersin lukemin 44-43.

NEFL Helsinki Roosters vs. Stockholm Mean Machines 21 – 19 (14 – 13)
MVP Roosters: Adam Connette
MVP Mean Machines: Alpha Jalloh

Teksti ja kuvat @FSC Media
Otsikkokuva: Adam Connette
Artikkelikuva 1: Alpha Jalloh
Artikkelikuva 2: Matthew Daltrey & Miro Kadmiry

Radio

Siirry työkalupalkkiin