Miesten välierät käyntiin

Miesten välierät käynnistyivät Helsingissä sekä Riihimäellä. Dicken sai vieraita Siuntiosta ja Cocks Helsingistä.

Riihimäellä pelatussa välierässä Cocks ei antanut HIFK:lle mitään mahdollisuuksia. Suurimpana helsinkiläisten kurittajana toimi kapteeni Teemu Tamminen, joka tylynä isäntänä paiskoi 11 palloa helsinkiläisten verkkoon. Vitalii Shitsko puolestaan torjui Cocksin maalilla 17 heittoa. Jo puoliajalla Cocks oli karannut seitsemän maalin johtoon, lukemiin 18-11, ja lopputulos repesi lopulta 13 maalin suuruiseksi. HIFK:n harvoina onnistujina Roman Protcenko teki ottelussa kuusi maalia.

Patrik Roslander, Dicken #11

Pirkkolassa SIF pysyi hyvin Dickenin matkassa vielä toisen puoliajan ensimmäisen kymmenen minuuttia ennen kuin väsymys iski. Puoliajalle lähdettiin Dickenin kahden maalin johtoasemassa, mutta loppuvihellyksne kohdalla taululle oli revennyt kuuden maalin ero, 25-19. Siuntion musta hetki osui 45 ja 55 minuutin välille, johon muodostui kymmenen minuutin maaliton hetki.

Kotijoukkueen Tadas Stankevicius oli löytänyt painikaverin Siuntion Vincent Voutilaisesta, ja vahvan vääntämisen lisäksi pisteli vielä pallon viisi kertaa Ronny Levenin selän taakse. Veljeskaksikko Broman & Broman onnistuivat myös molemmat viidesti.

Sten Maasalu oli Siuntion paras pistemies seitsemällä osumalla, ja jatkoi vahvoja esityksiä. Maasalu on kauden pelaamassaan 30 ottelussa onnistunut tekemään 161 maalia. Rony Leven pelasi myös hyvän ottelun, torjuen Siuntion maalilla 16 kohti heitettyä palloa.

Välierä 1, Cocks vs. HIFK 32 – 19 (18 – 11)
Parhaat maalintekijät: Teemu Tamminen 11, Roman Protcenko 6, Ardo Puna 5
Torjunnat: Vitalii Shitsko 17, Kalle Alander 4, Kristofer Karlsson 3
*** Teemu Tamminen
** Nils Kreicbergs
* Vitalii Shitsko

Välierä 2, Dicken vs. SIF 25 – 19 (12 – 10)
Parhaat maalintekijät: Sten Maasalu 7, Christoffer Thor 5, Tadas Stankevicius 5, Joacim Broman 5, Benny Broman 5
Torjunnat: Rony Leven 16, Patrik Roslander 15, Mika Malassu 2
*** Tadas Stankevicius
** Patrik Roslander
* Sten Maasalu

Välieräsarja 1 (1 – 0)
Välierä 1 Cocks vs. HIFK 32 – 19 (18 – 11)

Välieräsarja 2 (1 – 0)
Välierä 1 Dicken vs. SIF 25 – 19 (12 – 10)

Teksti ja kuvat @FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Fredrik Karlsson
Artikkelikuva: FSC Media, Patrik Roslander

Radio

Siirry työkalupalkkiin