HIFK otti kotivoiton finaalisarjassa

Dickenillä oli mahdollisuus katkaista finaalisarja Kalliossa, mutta HIFK oli asiasta eriävää mieltä, ja otti tärkeän kotivoiton finaalisarjassa yli 500 katsojan edessä.

Anna Lindahl, Dicken #2

Ensimmäinen kohtaaminen päätyi varsinaisella peliajalla tasan ja Dicken vei ottelun kahden viiden minuutin jatkoerän jälkeen. Toinen ottelu päättyi Dickenin yhden maalin kotivoittoon vähämaalisessa pelissä, jossa tehtiin yhteensä vain alle 30 maalia.

Kolmannessa pelissä Dickenillä oli mahdollisuus jo katkaista finaalisarja ja nostella pyttyä suomenmestaruuden merkiksi, mutta tällä kertaa HIFK oli alusta asti pelissä mukana kovalla sykkeellä. Turhat virheet oli karsittu pois, ja kun maalivahti Roosa Niemi pelasi vielä nappiottelun, varmisti se kotijoukkueelle 21-17 voiton kauden tärkeimmässä pelissä.

Kathlen Ax, HIFK #14

Illan pelissä Roosa Niemi oli avainasemassa HIFK:n voitossa, torjuttuaan 21 kohti heitettyä palloa. Kotijoukkueen puolustus sai tällä kertaa pidettyä Dickenin Matilda Peitsaron sekä Anna Lindholmin hyvin vartioituna ja yhteensä ainoastaan neljässä maalissa. Kaksikko oli aikaisemmin tehnyt yhteensä kahdessa aikaisemmassa ottelussa 20 maalia. Kotijoukkueen Ida Väyrynen sekä Dickenin Anna Lindahl tekivät pelissä viisi maalia.

Kotivoitolla HIFK kavensi ottelusarjan tilanteeseen 1-2 ja siirsi ratkaisua neljänteen kohtaamiseen. Neljäs peli pelataan Pirkkolan Palloiluhallissa torstaina 9.5. klo 18:15 ja silloin Dickenille tulee jälleen uusi mahdollisuus voittaa mestaruus. HIFK puolestaan on pakkovoiton edessä, jos mielii saada viidennen ja ratkaisevan ottelun omaan kotihalliinsa sunnuntaiksi.

NSM 3. loppuottelu HIFK vs. Dicken 21 – 17 (12 – 8)
Parhaat maalintekijät: Ida Väyrynen 5, Anna Lindahl 5, Inka Jäntti 4
Torjunnat: Roosa Niemi 21, Sonja Koskinen 11, Kira Itkonen 7
*** Roosa Niemi
** Ida Väyrynen
* Kira Itkonen

Loppuottelusarja (1-2)
Loppuottelu 1: HIFK vs. Dicken 26-28ja. 22-22 (11 – 13)
Loppuottelu 2: Dicken vs. HIFK 15 – 14 (9 – 7)
Loppuottelu 3: HIFK vs. Dicken 21 – 17 (12 – 8)
Loppuottelu 4: Dicken vs. HIFK to 9.5. klo 18:15 Pirkkolan Palloiluhalli
(Loppuottelu 5: HIFK vs. Dicken su 12.5. klo 16:15 Helsingin Urheilutalo)

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Ida Väyrynen 
Artikkelikuva1: FSC Media, Anna Lindahl
Artikkelikuva2: FSC Media, Kathlen Ax


Radio

Siirry työkalupalkkiin