Cocks vei ensimmäisen finaalin

Riihimäen Cocks on askeleen lähempänä seitsemättä perättäistä suomenmestaruutta, voitettuaan Dickenin ensimmäisessä finaaliottelussa.

Vitalii Shitsko, Cocks #87

Dicken johti puoliajalla yhdellä maalilla ja suurimmillaan heti toisen puoliajan alussa kolmella, mutta Cocksin vahva toisen erän lopun pelaaminen hyökkäyspäässä sekä Vitalii Shitskon torjunnat, veivät kotijoukkueen lopulta kahden maalin voittoon ja askeleen lähemmäs mestaruutta.

Mikael Mäkelä torjui Dickenin maalilla 11 heittoa, ja huomattavasti kovemman tulituksen kohteena olleella Cocksin maalilla Giedrius Morkunas ensimmäisellä puoliajalla kahdeksan, ja toisella puoliajalla Vitalii Shitsko 10 palloa.

Teemu Tamminen oli pelin maalitykki tehden kotijoukkueelle 10 maalia, ja Yury Lukyanchuk seuraavana ylsi viiteen osumaan. Dickenin kärki oli huomattavasti tasaisempaa, kun Benny Broman sekä Tadas Stankevicius merkkauttivat viisi maalia mieheen ja Max Granlund neljä.

Mikael Mäkelä, Dicken #41

Peli oli juuri niin tiukka kuin mitä kahdelta tasaväkiseltä joukkueelta ennakoon pystyi odottamaan. Dicken ei antanut mitään ilmaiseksi ja seuraavassa kohtaamisessa perjantaina Helsingissä, Pirkkolan Palloiluhallissa, varmasti tunnelmaa riittää kotijoukkueen tueksi.

Jos Cocks onnistuu voittamaan Pirkkolassa, mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla sunnuntaina Siuntiossa, minne kolmas loppuottelu on siirretty pelattavaksi Cocksin kotihallista voimistelukisojen alta.

MSM 1. loppuottelu Cocks vs. Dicken 26 – 24 (14 – 15)
Parhaat maalintekijät: Teemu Tamminen 10, Yury Lukyanchuk 5, Benny Broman 5, Tadas Stankevicius 5, Max Granlund 5
Torjunnat: Mikael Mäkelä 11, Vitalii Shitsko 10, Giedrius Morkunas 8
*** Teemu Tamminen
** Max Granlund
* Yury Lukyanchuk

Max Granlund, Dicken #31

Loppuottelusarja (1-0):
Loppuottelu 1: Cocks vs. Dicken, 26 – 24 (14 – 15)
Loppuottelu 2: Dicken vs. Cocks, pe 17.05. klo 18:30 Pirkkolan Palloiluhalli
Loppuottelu 3: Cocks vs. Dicken, su 19.05. klo 16:15 Fennia Areena, Siuntio
(Loppuottelu 4: Dicken vs. Cocks, ke 22.05. klo 18:15 Pirkkolan Palloiluhalli)
(Loppuottelu 5: Cocks vs. Dicken, la 25.05. klo 16:15 Riihimäen Urheilutalo)

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Cocks, Nils Kreicbergs
Artikkelikuva 1: FSC Media, Cocks, Vitalii Shitsko
Artikkelikuva 2: FSC Media, Dicken, Mikael Mäkelä
Artikkelikuva 3: FSC Media, Dicken, Max Granlund

Siirry työkalupalkkiin