Dicken tasoitti finaalisarjan otteluvoitot

Riihimäen Cocks esitti varsin ponnettoman pelin 300 katsojan edessä finaalisarjan toisessa osaottelussa Helsingissä, ja Dicken pääsi tasoittamaan finaalisarjan otteluvoitot tilanteeseen 1-1.

Filip Söderlund, Dicken #9

Dickenin voitto tarkoittaa sitä, että ottelusarja ei ole vielä katkolla sunnuntain pelissä Siuntiossa, vaan ensimmäinen mahdollisuus nostaa pyttyä tulee sunnuntaipelin voittajalle vasta seuraavassa pelissä, keskiviikkona Pirkolan Palloiluhallissa.

Cocks teki ottelun ensimmäisellä puoliajalla ainoastaan 10 maalia ja puoliajalle lähdettäessä oli peräti kuuden maalin tappioasemassa. Vieraat saivat vasta ottelun loppupuolella pelinsä jollain tavalla nippuun, ja suurimmillaan seitsemän maalin ero kaventui lopussa kolmeen maaliin.

Kotijoukkueen Max Granlund sekä Filip Söderlund tekivät seitsemän maalia mieheen ja viivapelaaja Tadas Stankevicius kuusi. Patrik Roslander aloitti Dickenin maalilla ja tai tililleen kahdeksan torjuntaa. Mikael Mäkelä kävi ensimmäisellä puoliajalla koppaamassa kiinni pari seitsemän metrin heittoa ja toisella puoliajalla otti vielä seitsemän torjuntaa lisää.

Max Granlund, Dicken #31

Cocksin illan paras maalitykki oli Sasa Puljizovic kuudella maalilla. Giedrius Morkunas ja Vitalii Shitsko jakoivat maalivastuun, ja torjuivat yhteensä 16 Dickenin heittoa. Edellisessä kohtaamisessa 10 maalia tehnyt Teemu Tamminen jäi pelissä neljään tehtyyn maaliin.

Kolmas finaalisarjan ottelu, joka on merkitty Cocksin kotiotteluksi, pelataan poikkeuksellisesti Siuntiossa Fennia-Areenalla tulevana sunnuntaina Riihimäen Palloiluhallin ollessa tuolloin muussa käytössä. Tänään riihimäkeläiset fanit loistivat poissaolollaan, mutta toivottavasti löytävät Siuntioon paikalle, vaikka pelissä haetaan vasta mestarikandidaattia seuraavaan kohtaamiseen Pirkkolassa.

MSM 2. finaali Dicken vs. Cocks 30 – 27 (16 – 10)
Parhaat maalintekijät: Filip Söderlund 7, Max Granlund 7, Tadas Stankevicius 6, Sasa Puljizovic 6
Torjunnat: Mikael Mäkelä 9, Vitalii Shitsko 9, Patrik Roslander 8, Giedrius Morkunas 7
*** Filip Söderlund
** Sasa Puljizovic
* Max Granlund

Dickenin naisten SM-hopeamitalistit kannustamassa miesten joukkuetta.

Loppuottelusarja (1-1):
Loppuottelu 1: Cocks vs. Dicken, 26 – 24 (14 – 15)
Loppuottelu 2: Dicken vs. Cocks, 30 – 27 (16 – 10)
Loppuottelu 3: Cocks vs. Dicken, su 19.05. klo 16:15 Fennia Areena, Siuntio
Loppuottelu 4: Dicken vs. Cocks, ke 22.05. klo 18:15 Pirkkolan Palloiluhalli
(Loppuottelu 5: Cocks vs. Dicken, la 25.05. klo 16:15 Riihimäen Urheilutalo)

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Felix Nilsson, Dicken
Artikkelikuva 1: FSC Media, Filip Söderlund, Dicken
Artikkelikuva 2: FSC Media, Max Granlund, Dicken
Artikkelikuva 3: FSC Media, naisten SM-hopeamitalipelaajia


Radio

Siirry työkalupalkkiin