Dicken siirsi ratkaisun viidenteen kohtaamiseen

Dicken oli pakkovoiton edessä finaalisarjan neljännessä ottelussa kotihallissaan, kun Cocks oli vienyt edellisen ottelun ja siirtynyt ottelusarjassa 2-1 johtoasemaan. Täysi hallillinen katsojia sai pääsylipulleen täyden vastineen, kun kaksi tasaväkistä joukkuetta pistelivät klibbaista palloa kuumassa hallissa vuoronperään toistensa maaleihin.

Patrik Roslander, Dicken #11

Dickenin maalilla Patrik Roslander pelasi hyvän pelin ja ehti torjuman 12 maalia kohti heitettyä palloa ja valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi. Illan ottelussa kakkosmaalivahdin roolissa ollut Mikael Mäkelä kävi kentällä ainoastaan erikoistilanteissa seitsemän metrin heitoissa, ja saikin yhden Bojan Zupanjacin heiton torjuttua.

Cocksin illan maalitykki, Bojan Zupanjac, onnistui ohittamaan Dickenin maalivahdin kuudesti, joista neljä kertaa seitsemän metrin viivalta. Joukkueen kapteeni Teemu Tamminen puolestaan hölmöili itsensä katsomoon suoralla punaisella kortilla jo reilun kolmen minuutin kohdalla, kolattuaan takaapäin nurin Maalivahti Patrik Roslanderin pitkästä avauksesta karkumatkalla olleen Gusten Montosen.

Cocks oli koko ottelun alakynnessä, lukuunottamatta ensimmäisen erän loppupuolta, jossa oli hetken kahden maalin johdossa. Puoliaikaan mennessä kuitenkin kotijoukkue oli kirinyt etumatkan kiinni ja maalin johtoasemaan. Toinen puoliaika mentiin myös tasaisissa merkeissä ja voittoon tarvittu kahden maalin ero syntyi vasta viimeisen viiden minuutin aikana.

Kaksi asiaa on kuitenkin varmaa tulevan lauantain pelissä. Lauantaina Cocks pelaa historiansa viimeisen kotiottelunsa Riihimäen Urheilutalolla ja toinen joukkueista poistuu hallilta pytyn kanssa tuoreina mestareina. Mestaruus olisi Cocksille seitsemäs perättäinen ja Dickenille ensimmäinen 26 vuoteen.

Bojan Zupanjac, Cocks #18

MSM 4. finaali Dicken vs. Cocks 23 – 21 (10 – 9)
Parhaat maalintekijät: Filip Söderlund 6, Robin Granlund 6, Bojan Zupanjac 6
Torjunnat: Patrik Roslander 12, Giedrius Morkunas 7, Vitalii Shitsko 4, Mikael Mäkelä 1
*** Patrik Roslander
** Robin Granlund
* Nico Rönnberg

Loppuottelusarja (2-2):
Loppuottelu 1: Cocks vs. Dicken, 26 – 24 (14 – 15)
Loppuottelu 2: Dicken vs. Cocks, 30 – 27 (16 – 10)
Loppuottelu 3: Cocks vs. Dicken, 28 – 25 (14 – 12)
Loppuottelu 4: Dicken vs. Cocks, 23 – 21 (10 – 9)
Loppuottelu 5: Cocks vs. Dicken, la 25.05. klo 16:15 Riihimäen Urheilutalo

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Filip Söderlund, Dicken
Artikkelikuva 1: FSC Media, Patrik Roslander, Dicken
Artikkelikuva 2: FSC Media, Bojan Zupanjac, Cocks

Radio

Siirry työkalupalkkiin