Roostersin naisille neljäs tappio

Roostersin naiset kokivat neljännen tappion Vaahteraliigassa, kun Wolverines kävi hakemassa kaksi sarjapistettä Velodromilta.

Janina Virtanen, Roosters #5

Naisten jenkkifutiksessa Helsingin paikalliskamppailut olivat parin edellisen kauden aikana vielä mielenkiintoisia seurata, mutta tällä kaudella ensimmäisessä kohtaamisessa pelattiin yhtä päätyä – ainoastaan neljänneksittäin vaihdettiin suuntaa.

Puoliaikaan mennessä Wolverines oli mennyt jo 0-39 johtoon, ja ainoa jännitys pelissä enää olikin, että saako Wolverines lyötyä taululle suuremmat lukemat, kuin mitä Trojans kävi toisella kierroksella tekemässä 0-56.

Ottelussa tuli kuin tulikin Roostersin naisille tukkapöllyä oikein kunnolla ja toistaiseksi kauden suurinumeroisin tappio numeroin 0-61. Roosters on tehnyt alkukaudesta pisteitä ainoastaan 10 pisteen keskiarvolla ottelua kohden ja päästänyt 48, joten kokonaispiste-ero 40-192 kertoo totuuden meneillään olevasta kaudesta.

Jesse Jalo, Roosters NVL HC

Sivurajalla päävalmentaja Jesse Jalon ilme oli välillä pelikirjaa tutkiessa yhtä tuskainen kuin satasivuisen Ikean kirjahyllyn kasaamisohjeen kanssa – repulllinen osia on, mutta miten saattaa ne yhteen ja toimivaksi kokonaisudeksi.

Roostersille ottelu oli kauden neljäs tappio yhtä monesta ottelusta, kun taas Wolverines puolestaan on Turku Trojansin tapaan voittanut kaikki pelaamaansa neljä ottelua.

Tulevana lauantaina, Brahenkentällä Helsingissä, ratkaistaan runkosarjan ensimmäisen puoliskon paremmuus, kun Wolverines ja Trojans ottavat mittaa toisistaan klo 14 alkavassa ottelussa.

Kierroksen 4 tulokset:
NVL Tampere Saints (1-3) vs. (2-2) Kuopio Steelers 12 – 35 ( 6 – 14)
NVL Pietari Valkyries (1-3) vs. (4-0) Turku Trojans 12 – 36 (12 – 18)
NVL Helsinki Roosters (0-4) vs. (4-0) Helsinki Wolverines 0 – 61 (0 – 39)

Kierroksen 5 tulevat pelit:
NVL Wolverines vs. Trojans, la. 08.06. klo 14:00 Brahenkenttä, Helsinki
NVL Saints vs. Valkyries, la. 08.06. klo 14:30 Pyynikin kenttä, Tampere
NVL Steelers vs. Roosters, su 09.06. klo 15:00 Väinölänniemi, Kuopio

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Tytti Kuusinen, Wolverines
Artikkelikuva 1: FSC Media, Janina Virtanen, Roosters
Artikkelikuva 2: FSC Media, Jesse Jalo, Roosters

Radio

Siirry työkalupalkkiin