[ART] Siuntio vei sarjapisteet viimesekunnin maalilla

GrIFK lähti illan ottelussa hakemaan sarjan avauspisteitä kotijoukkue Siuntion kustannuksella. Ennen illan ottelua, kauden kolmesta edellisestä ottelusta pistetaulukossa oli pelkkiä tappioita, sekä pieni määrä tehtyjä maaleja ottelua kohden, ainoastaan 22 maalin keskiarvolla.

Patrik Johanson joutui jättämään pelin kesken

Ennen ottelua vierasjoukkueen Nikola Zujic harmitteli joukkueensa hyökkäyspään alkukauden tehottomuutta, eikä asiaa tulisi helpottamaan se, että illan pelistä tulisi puuttumaan loukkaantumisten takia kaksi kovaa pelimiestä. Maajoukkuepelaaja Richard Sundberg, sekä kova luu viivalla, ruotsalaisvahvistus Anton Karlsson, joka oli seuraamassa peliä käsi kantositeessä.

Peli oli tasaista vääntämistä alusta loppuun asti ja koko ottelussa tehtiin ainoastaan yhteensä 45 maalia. Maalien vähäinen määrä ei johtunut niinkään hyökkäysten tehottomuudesta, vaan molemmissa päissä maalivahdit Rony Leven sekä Atte Pakarinen pelasivat hyvän illan ja torjuivat yhteensä 28 maalia kohti heitettyä palloa.

GrIFK oli lähellä ottaa pelistä ensimmäisen sarjapisteensä, kun Niki Tuominen teki seitsemän sekuntia ennen pelin loppua tasoitusmaalin 22-22. Maalivahti Rony Leven pelasi kuitenkin nopeasti pallon aloitukseen ja Ott Varik tempaisi pallon puolikentästä häkkiin, Atte Pakarisen jalkojen välistä, pelin viimeisellä sekunnilla, ja lopputulokseksi kotijoukkueelle voiton 23-22.

Ott Varik teki ottelussa kahdeksan osumaa

GrIFK sai pelin loppupuolella lisää huonoja uutisia ja yhden nimen lisää loukkaantumisrosteriin Sundbergin ja Karlssonin lisäksi, kun ottelussa kolme maalia viimeistellyt Patrik Johanson loukkasi vasemman nilkkansa ja joutui jättämään pelin kesken.

Ottelun lopputulos tiesi neljättä tappiota GrIFK:lle yhtä monesta pelistä, ja Siuntiolle puolestaan kolmatta voittoa sekä nousua sarjataulukossa Riihimäen Cocksin ohi kolmannelle sijalle.

SIF vs. GrIFK 23 – 22 (10 – 11)

Parhaat maalintekijät: Ott Varik 8, Carl Weurlander 5, Fredrik Forss 5, Anthony Hellakoski 5
Torjunnat: Atte Pakarinen 16, Rony Leven 12

*** Ott Varik
** Atte Pakarinen
* Rony Leven

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Nikola Zujic, GrIFK
Artikkelikuva 1: FSC Media, Patrik Johanson
Artikkelikuva 2: FSC Media, Ott Varik

Radio

Siirry työkalupalkkiin