[ART] HIFK vei paikalliskamppailun näytöstyyliin

HIFK:n ja Dickenin naiset ovat järjestäneet viimevuosina tiukkoja jännitysnäytelmiä, ja finaalejakin on totuttu näkemään ratkeavan vasta viimeisillä sekunneilla.

Anna Lindahl viimeisteli kotijoukkueelle kuusi osumaa

Kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen Helsingin Urheilutalolla vei Dicken yhden maalin erolla, lukemin 28-29, joten keskiviikoillan ottelusta Pirkkolassa olisi pitänyt olla odotettavissa hyvää vääntöä. Ottelun ensimmäinen vartti menikin tasaisissa merkeissä, kunnes HIFK vaihtoi pykälää isommalle ja meni menojaan.

Ottelun puolivälissä taululle vierasjoukkue oli repinyt jo kuuden maalin eron, lukemiin 12-18, ja toisen puoliajan 15 tehtyä maalia varmistivat HIFK:lle voiton maalein 24 – 33. Johanna Hilli oli ottelussa pitelemätön ja pisteli verkon perille yhdeksän palloa.

Syksyn kohtaamiset meni tasan 1-1, ja keväällä pelataan toiset kohtaamiset molempien kotikentillä. Seuraava joukkueiden välinen kohtaaminen on kuitenkin jo kuukauden kuluttua, joulukuun 18. päivä Suomen Cupin välieräottelussa Pirkkolassa.

NSM Dicken vs. HIFK 24 – 33 (12 – 18)

Parhaat maalintekijät: Johanna Hilli 9, Sara Jäntti 6, Anna Lindahl 6
Torjunnat: Tia Lehtinen 10, Kira Itkonen 8, Roosa Niemi 1

*** Johanna Hilli
** Anniina Nyholm
* Anna Westerlund

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Johanna Hilli, HIFK
Artikkelikuva: FSC Media, Anna Lindahl, Dicken

Radio

Siirry työkalupalkkiin