[ART] Dickenin Challence Cup katkesi kolmannelle kierrokselle

Norjalainen Drammen HK eteni Challenge Cupin neljännelle kierrokselle kaadettuaan Dickenin kahden ottelun yhteismaalituloksella 64 – 53. Lähtökohta illan kotiotteluun ei ollut helppo, sillä norjalaiset olivat voittaneet oman kotiottelunsa viikkoa aikaisemmin kahdeksalla maalilla, numeroin 32 – 24.

Ian Martin teki ottelussa seitsemän maalia

Drammen onnistui voittamaan myös Helsingissä käydyn jälkimmäisen keskinäisen kamppailun, tällä kertaa pienemmällä kolmen maalin marginaalilla, ja katkaisi Dickenin reissun Challenge Cupissa kolmannelle kierrokselle.

Drammenin maalilla Mathias Holm pelasi hyvän ottelun torjuen 14 kertaa dickeniläisten maalia kohti heitetyistä palloista. Holmin torjunnat antoivat mahdollisuuden nopeisiin vastahyökkäyksiin ja näistä norjalaiset rankaisivatkin useamman kerran.

Kotijoukkueen Ian Martin oli ottelun paras maalintekijä seitsemällä maalilla ja yhden maalin päähän jäivät Drammenin Kristoffer Rastad-Hoel sekä Thomas Boilesen. Ian Martin sekä Thomas Boilesen valittiin joukkueidensa parhaimpina pelaajina.

osaottelu 1, ECC Drammen HK vs. Dicken 32 – 24 (17 – 10)
osaottelu 2, ECC Dicken vs. Drammen HK 29 – 32 (14 – 15)
yhteistulos, ECC Drammen HK vs. Dicken 64 – 53 (32 – 24)

Parhaat maalintekijät: Ian Martin 7, Kristoffer Rastad-Hoel 6, Thomas Boilesen 6
Torjunnat: Mathias Holm 14, Mikael Mäkelä 4, Tuomas Laitinen 4

Parhaat pelaajat:
Dicken, #17 Ian Martin
Drammen HK, #17 Thomas Boilesen

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Tadas Stankevicius, Dicken
Artikkelikuva: FSC Media, Ian Martin, Dicken

Siirry työkalupalkkiin