[ART] BK-46 vei pisteet mukanaan Kalliosta

HIFK ei onnistunut yllättämään Helsingin Urheilutalolla sarjakakkosta, vaan sarjapisteet matkasivat BK-46:n mukana Karjaalle lukemin 27 – 31.

HIFK pelasi pelin kaksijakoisesti. Molmpien erien ensimmäiset parikymppiset näytti hyvältä peliltä, mutta erien viimeiset kymmenminuuttiset sitten raavittiin niskaa ja hörpittiin vettä vaihtopenkillä. Jälkimmäisen ottelupuoliskon 20 minuutin kohdalla Vladimir Knopinskii tasoitti vielä tilanteeksi 26-26, mutta sen jälkeen joukkue jäätyi totaalisesti kentällä, ja vieraat veivät viimeisen kymmenminuuttisen 1-5.

Sebastian Säkkinen onnistui maalinteossa kahdeksan kertaa

Niclas Ahlgren pelasi hyvän alun, tehden kuuden minuutin aikana neljä maalia, ennen kun verta vuotava silmäkulmavamma 12 minuutin kohdalla istutti pelaajan teipattavaksi sivurajalle. Ahlgren palasi kuitenkin peliin toiselle puoliajalle, tehden vielä yhden maalin.

HIFK:n kapteeni Kristian Jansson teki ottelun kotijoukkueen korkeimman maalimäärän, merkkauttamalla itselleen seitsemän osumaa. Koko ottelun korkeimman määrän kuittasi kuitenkin nimiinsä Sebastian Säkkinen, kahdeksalla maalilla.

Bogdan Klepa torjui 11 palloa

HIFK:n maalivahti Theodotos “Toto” Christou pelasi puolikuntoisenakin hyvän ottelun, ja torjui yhteensä 14 palloa. Toisessa päässä Bogdan Klepa onnistui 11 kertaa.

Ottelu oli tasainen ja jopa ilman Ardo Punaa pelannut HIFK osoitti hyvän päivän sattuessa omaavansa täydet mahdollisuudet taistella liigan terävimmän kärjen kanssa tasapuolisesti. Edelliskauden maalitykki Puna on sivussa operoidun polven jäljiltä vielä ensi vuoden alkupuolelle asti.

Seuraava kova mittari HIFK:lle on tulevana keskiviikkona, 4.12, Pirkkolan palloiluhallissa Dickeniä vastaan, Suomen Cupin välierässä, josta voittaja jatkaa samana päivänä pelattavan otteluparin Cocks/BK-46 vastustajaksi vierasmatkalle cupin finaaliin.

MSM HIFK vs. BK-46 27 – 31 (14 – 16)

Parhaat maalintekijät: Sebastian Säkkinen 8, Kristian Jansson 7, Oscar Kihlstedt 7, Jac Karlsson 6

Torjunnat: Theodotos Christou 14, Bogdan Klepa 11, Mikael Heinonen 4, Niclas Zilliacus 1

*** Robin Sjöman
** Kristian Jansson
* Jac Karlsson

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Median arkisto, Oscar Kihlstedt & Oscar Udd, BK-46 / HIFK
Artikkelikuva 1: FSC Median arkisto, Sebastian Säkkinen, BK-46
Artikkelikuva 2: FSC Median arkisto, Bogdan Klepa & Niclas Ahlgren, BK-46 / HIFK

Radio

Siirry työkalupalkkiin