[ART] Vaikea viikko HIFK:lle

HIFK:n miesten käsipallojoukkue joutui viikon sisään kaksi kertaa paikalliskamppailussa Dickenin myllytyksen kohteeksi.

Viikon ensimmäinen kohtaaminen oli Suomen Cupin välierässä, jossa tukkapöllyä tuli Pirkkolan Palloiluhallissa 13 maalilla, lukemin 37 – 24. HIFK jäi 3-4 sijoille ja Dicken eteni Cupin loppuotteluun.

Horelli ei ole saanut HIFK:lle nuotteja kohdilleen

Dicken saa loppuotteluvastuksen BK-46:sta, joka puolestaan eteni Cupin loppuotteluun Riihimäellä pelatun välierän kautta, jossa se voitti Cocksin vasta jatkoerien jälkeen lukemin 31-32, ja katkaisi samalla Cocksin viiden mestaruussarjan putken. Loppuottelu pelataan Karjaalla, BK-46:n kotihallissa 22.12.

HIFK:n toinen kohtaaminen Dickenin kanssa oli ainoastaan neljä päivää edellisestä, tällä kertaa liigaottelun merkeissä. Yhtään helpommalta peli ei näyttänyt tälläkään kertaa, ja tällä kertaa selkäsauna tuli yhdeksällä maalilla, 22-31. Ardo Punan poissaolo näkyy hyökkäyspään tehottomuutena. Polvioperatiosta kuntoutuva Puna nähtäneen tositoimissa tammikuun lopussa Turussa pelattavassa vieraspelissä.

Ennen joulutaukoa HIFK:lla on liigaohjelmassa vielä kaksi peliä jäljellä. Kotihallissa keskiviikkona 11.12. sarjataulukon kolmossijalla olevaa Riihimäen Cocksia vastaan, sekä vierasottelu Kauniaisissa lauantaina 14.12. vasta yhden liigapisteen tähän mennessä saanutta GrIFK:ta vastaan.

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Vladimir Knopinskii, HIFK
Artikkelikuva: FSC Media, Jaakko Horelli, HIFK

Radio

Siirry työkalupalkkiin