[ART] HIFK voitti jääpallon tapanin derbyn

HIFK päästi ainoastaan yhden maalin omaan verkkoonsa, voitettuaan 485 katsojan edessä Kallion tekojään tapaninpäivän derbyssä Botnian lukemin 10-1.

Edellinen kohtaaminen HIFK:n kanssa itsenäisyyspäivänä päättyi niukkaan HIFK:n voittoon 2-3, joten myös toinen kohtaaminen antoi odottaa tiukkaa vääntöä. Näytti kuitenkin että HIFK:n pelaajat olivat sulattaneet kinkkunsa paremmin ja oulunkyläläisellä vierasjoukkueella painoi luistin enemmän, eikä muutamaa harvaa läpiajoa lukuunottamatta päässyt ahdisteleman Niko Laaksoa HIFK:n maalilla.

Kotijoukkueen Joonas Peuhkuri teki neljä maalia, ja Botnian ainokaisen teki Tero Määttälä vasta neljä minuuttia ennen peliajan päättymistä. HIFK kirjautti kauden neljännen voittonsa ja on nyt sarjataulukossa kuudennella sijalla ja Botnia on edelleen ilman voittoja kahdeksan ottelukierroksen jälkeen viimeisenä.

Teksti ja kuva ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, katsomokuva Brahen kentältä

Radio

Siirry työkalupalkkiin