[ART] HIFK voittoon cupin ensimmäisellä kierroksella

Niclas Ahlgren, HIFK

HIFK avasi käsipallon syyskauden sarjapelit Suomen Cupin ottelulla Riihimäen Dynamoa vastaan.

Kotijoukkue HIFK otti helpon rutiinivoiton 33 – 19 sarjatasoa alempana pelaavasta Riihimäen Dynamosta, ja johti jo puoliajalle lähdettäessä kymmenellä maalilla, lukemin 18 – 8. Riihimäkeläiset pääsivät ottelun toisella puoliskolla hieman paremmin peliin mukaan, ja saivat aikaiseksi 11 maalia.

HIFK:n paras maalintekijä, Niclas Ahlgren, suoritti 10 maalia, ja vierasjoukkueen parhaana maalintekijänä nähtiin Vili Mattila kahdeksalla maalilla. Karjaalta takaisin HIFK:n paitaan siirtynyt maalivahti Bogdan Klepa pelasi ainoastaan ensimmäisen puoliajan, torjuen 5 maalia kohti heitettyä palloa. HIFK eteni seuraavalle kierrokselle joulukuun puolivälieriin, johon vastustaja valikoituu arvan perusteella.

MSC HIFK vs. Dynamo 33 – 19 (18 – 8)
Parhaat maalintekijät: Niclas Ahlgren 10, Vili Mattila 8, Viktor Gronmark 7, Osmo Tuomi 6
Torjunnat: Niklas Kauppi15, Niklas Zilliacus 6, Bogdan Klepa 5

Teksti ja kuvat ©FSC Media
Otsikkokuva: FSC Media, Sami Lehmuskanta, Dynamo
Artikkelikuva 1: FSC Media, Niclas Ahlgren, HIFK

Radio

Siirry työkalupalkkiin